14/09/2017
8.30-10.00

Tilmeld dig her

Digital Transformation Vol. 2

Vi taler meget om automation, omnichannel, digitale økosystemer og disruption. Men hvordan gør man i praksis? Hvordan lykkes man med digital forandring i sin virksomhed eller organisation? Digital forandring handler om teknik, kanaler og indhold, men det kræver også, at man gentænker sin organisation og nedbryder siloer, der virkede i den gamle verden.

Kom til morgenseminar den 14. september kl. 08.30-10.00 om digital transformation, og hør om virksomheder, der er i gang med at gentænke og udvikle deres tilgang til digital kommunikation og marketing – og lær af deres erfaringer og udfordringer.

Du deltager, fordi du:

Har ansvaret for marketing, forretningsudvikling, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation. Seminaret er gratis, hvis du møder op (ellers betaler du 500 kr. i no-show fee).

*Arrangementet er primært tiltænkt vores kunder, samarbejdspartnere, virksomheder og organisationer. Vi forbeholder os retten til at holde billetterne til dem. Men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for, at der bliver plads til alle, der har lyst til at deltage.