Digital Transformation vol. 3

H.C. Andersens Boulevard 18
1787 København K

02/11/2017
8.15-10.15

Tilmeld dig her

Kunstig intelligens kommer til at forandre din markedsføring og kommunikation

Chatbots, kunstig intelligens og robotteknologi giver helt nye muligheder for personaliseret, dialogbaseret kundeservice og marketing – men hvordan kommer du igang med at udnytte potentialet? På morgenseminaret vil vi afprøve og vise den teknologi, der allerede fungerer i dag – og som du kan gå i gang med i morgen.

Kom til morgenseminaret om kunstig intelligens, den 2. november, kl. 08.30-10.00, og hør om virksomheder, der er i gang med at udnytte kunstig intelligens til at udvikle deres forretning. På seminaret vil du bl.a. møde IBM og Netcompany.

Du deltager, fordi:
Du har ansvaret for marketing, forretningsudvikling, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation. Seminaret er gratis, hvis du møder op (ellers betaler du 500 kr. i no show fee).

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte eventkoordinator Kristina Kehlet via kristina.k@adviceas.dk

*Arrangementet er primært tiltænkt vores kunder, samarbejdspartnere, virksomheder og organisationer. Vi forbeholder os retten til at holde billetterne til dem, men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for, at der bliver plads til alle, der har lyst til at deltage.