Digital Transformation vol. 4

Pumpehuset
Studiestræde 52
1554 København V.

08/02/2017
08.00-10.30 (Oplæg starter 8.30)

Tilmeld dig her

Er robotterne til at tale med?

Kom, og bliv klogere på nogle af de tidlige erfaringer med robotteknologi og chatbots, når vi inviterer vovemodige virksomheder til at dele ud af deres rejse ind i den nye verden.

Den 8. februar inviterer Advice robotterne på scenen i Pumpehuset. Vi møder chatbotten Alma, der hjælper forsikringsselskabet Alkas kunder. Og robotten Pepper, som deltager i kurserne hos Teknologisk Institut.

Samtidig får vi lov at høre fra robotternes menneskelige trænere, hvordan robotten er som kollega: Hvordan får virksomheder og organisationer værdi ud af at lade robotterne snakke med kunderne? Hvilke faldgruber skal man kende, og hvilke erfaringer har de, der allerede har lanceret chatbots og robotter i kundeservice og markedsføring?

Oplæggene varer fra kl. 8:30-10:00. Der er morgenkaffe fra kl. 8.00 – og du er naturligvis velkommen til at blive og møde folkene fra scenen efter oplæggene.

Du deltager, fordi:
Du har ansvaret for marketing, forretningsudvikling, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation. Seminaret er gratis, hvis du møder op (ellers betaler du 500 kr. i no show fee).

Vi glæder os til at se dig.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte eventkoordinator Kristina Kehlet via kristina.k@adviceas.dk.

*Arrangementet er primært tiltænkt vores kunder, samarbejdspartnere, virksomheder og organisationer. Vi forbeholder os retten til at holde billetterne til dem, men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for, at der bliver plads til alle, der har lyst til at deltage.