Fødevarepolitik 2017/2018

Prioriteter og dagsordener i det nye folketingsår

Fresh potatoes  http://stocklightbox.net/images/fermer%20HD%20images.jpg

Folketinget er netop åbnet. Et nyt politisk år og en ny lovgivningsperiode er dermed i gang med VLAK-regeringen i spidsen.

På fødevareområdet fylder de kommende forhandlinger af veterinærforliget, ligesom reformen af fiskeriområdet bliver interessant at følge. Men også den fortsatte udrulning af fødevareforliget 2015-2018 og forberedelserne frem mod forhandlingen af det nye fødevareforlig 2019-2021 vil så småt begynde. Derudover skal politikerne også lande en ny kemiindsats, som fortsat skal sikre en høj fødevaresikkerhed.

De politiske rammevilkår for fødevarevirksomheder er altså til forhandling i det nye år. Som fødevarevirksomhed og interesseorganisation i Danmark er det derfor afgørende at følge med i de politiske processer, byde ind med ekspertviden og foreslå løsningsmuligheder. På den måde kan man nemlig være med til at skabe de bedst mulige rammevilkår for fødevaresektoren i Danmark.

For at gøre det politiske arbejde en smule lettere, har vi samlet relevant viden om de kommende, store sager og aftaler på fødevareområdet. Det kan du få fat i ved at hente publikationen på denne side. Vi håber, du kan få glæde af den. Og vi tager selvfølgelig også gerne en uforpligtende snak om, hvordan du kan sætte aftryk på de politiske rammvilkår og dagsordener.

Hent fødevarepublikation 2017/2018

Kontakt

Martin V. Ankerstjerne
Director
+45 25 57 21 18
martin.a@adviceas.dk