Senior Advisor
+45 25 57 21 59

Carsten spænder bredt med indsigt i stort set alle digitale discipliner fra strategi over customer journeys, UX og leadgenerering til udvikling og eksekvering. Fokus er resultater for forretning og organisationer gennem værdiskabelse for brugerne. Med stærke analytiske kompetencer, solid forretningsforståelse og mange års erfaring med digital marketing, kommunikation og ledelse driver Carsten projekter og processer som udmunder i løsninger der nytænker og styrker kundernes digitale positioner, marketing og forretningsmuligheder.

Hos Advice fungerer Carsten som strateg, taktiker, forretningsudvikler og projektleder for erhvervskunder og organisationer.

Carsten trækker på sin evige nysgerrighed, strategiske tæft og mange års erfaring. Hans meritter tæller eksempelvis opbygning og ledelse af en global marketing funktion og team i medicinalindustrien. Dertil kommer digital strategi, digitale løsninger, marketing rådgivning og platformstransitioner for større industrivirksomheder og offentlige organisationer. Ved siden af driver han som hobby egen webshop og deltager på advisory boards for små digitale virksomheder.

Carsten er uddannet cand.mag i kommunikation og datalogi, suppleret med en lang række kurser i marketing, ledelse og forretningsudvikling. Han har været chef for global digital marketing i Nycomed, projektchef i konsulenthuset Addition og arbejdet som selvstændig konsulent med digital produkt, forretningsplaner samt digitale lead og customer intelligence projekter.

Bonusinfo: Jeg har selvfølgelig en LinkedIn-profil. Den kan du også tjekke ud.