Developer
+45 25 57 21 29

Casper er uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i webudvikling. Han har stor faglig forståelse for design og UX til digitale produkter. Men den store interesse ligger dog i backend-udvikling, når der skal tænkes i funktioner og business-logic i større eller mindre omfang. Casper er i sit es, når der fx skal kobles op til en API og manipuleres med forskellige mængder af data.

Hos Advice laver Casper gennemtestede hjemmesider og apps som har brugeren i fokus. Han sørger for at oplevelsen er 100% gnidningsfri, hvad enten målet er et salg eller at finde frem til den helt rigtige artikel. Casper dykker også gerne dybt ned i den tunge kode og laver skræddersyede løsninger til ethvert behov. Han har tidligere arbejdet med e-commerce integrationer i alt fra Woo-commerce til Prestashop og Magento. Dertil har han lavet modul- og platformsudvikling i bl.a. Laravel.

Bonusinfo: Casper er uddannet skiinstruktør fra det østrigske SBSSV, og deler med glæde billeder, videoer, tips og tricks med alle der også elsker ski, bjerge, sne, Jägertee og –bomber.