Executive Director
+45 30 30 34 53

Hos Advice er Lise ansvarlig for branding og customer experience. Når strategisk rådgivning om kundeoplevelse skal forenes med eksekvering af brandet i de direkte digitale touchpoints, er Lise en af branchens stærkeste profiler.

Hun har en passion for at forene forretningsudvikling af services, der giver brandet og kundeoplevelsen en differentiering i markedet. I den sammenhæng har Lise især fokus på, hvordan man kan bruge data til at udvikle brand- og kundestrategier og til at skabe dialog i de vigtigste punkter på kunderejsen.

Lise har mere end 20-års erfaring med forretningsstrategi, kundestrategi, branding og customer experience. Tidligere har hun blandt andet slået sine folder som adm. Direktør i Ogilvyone, og før det har hun været partner i Peoplegroup, nordisk marketingchef i Codan og CRM Manager i Telia.

Bonusinfo:
Det er få, der ved det, fordi Lise ikke selv mener, det giver meget ’coolness’ til hendes image, men Lise er kontorets ukronede wordfeud-dronning. Hun spiller under navnet ’lise-fv’ og udfordrer gerne alle, der mener, at de kan slå hende. Vinderen giver kaffen.