Consultant
+45 53 72 74 58

Rasmus er strateg og indholdsproducent i Marketing & Campaigning. Han er en vigtig ressource i arbejdet med at identificere de medier og netværk, der forener budskab og målgruppe. Han er en stærk skribent og en erfaren PR-mand med en skarp fornemmelse for medielandskabets muligheder og begrænsninger.

Som konsulent hos Advice er Rasmus blandt andet redaktør og community manager på Energistyrelsens NY ENERGI-kampagne, der skal fremme danskernes indsigt og engagement i den grønne omstilling. Han deltager i projektledelsen af en række LO-kampagner og er desuden en fast del af holdet bag Advices årlige folkemødeindsats.

Som forhenværende praktikant og student har Rasmus produceret stribevis af nyhedsbreve, debatindlæg, PR-strategier og medierapporter, og han har været tilknyttet projekter på tværs af Public Affairs, Branding & Marketing og PR-teamet.

Rasmus er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016.

Bonusinfo: Fra 2008-2009 var Rasmus indehaver af rekorden for flest spiste kugler Paradis Is på Gentoftegade. Han har ikke forsøgt at genvinde titlen siden.