profil-fotosissel-secher
Project Associate
+45 53 64 00 42

Sissel brænder for at få skabt de bedste brugeroplevelser. Hun har et skarpt øje for at kortlægge brugerrejser med mange komplekse touch points. Hun omsætter komplekst viden fra kvalitative undersøgelser til operationelle forslag, hvor både brugernes og kundens behov er indtænkt.

Med ben i den digitale verden fra ITU, arbejder Sissel ikke blot med analoge services, men også med digitale brugerrejser. Det er særligt i spændingsfeltet mellem det digitale og den analoge verden at Sissel er i hendes es.

Mængden af metodiske redskaber er mange, når Sissel skal forstå og kortlægge brugerenes behov, og der anvendes ofte flere adgangen. Eksempelvis har hun erfaring med etnografiske besøgsinterviews, facilitere workshops og idéudvikling på baggrund af analytiske indsigter. Når resultaterne skal præsenteres, er det med afsæt i visuelle figurer og med brugernes behov som udgangspunkt.

Sissel er stud.cand.it i Digital Design og Kommunikation på IT-Universitetet, hvor hun specialiserer sig i servicedesign.

Bonusinfo: Sissel er blevet transporteret ned fra toppen af Kilimanjaro i en afrikansk udgave af den danske trillebør.