Advisor
+45 25 57 21 36

Stefan er strategisk rådgiver hos Advice. Han har et godt øje for den gode historie og kernen, der skal bære en hvilken som helst kommunikationsindsats.

Stefans kompetencer spænder bredt. Han er særligt skarp der, hvor nøgleindsigter og strategi går til koncept og kampagneide. Som rådgiver er han specielt interesseret i brugerens oplevelse med et brand og brandets omkringliggende kultur. De rum, der opstår i mødet mellem afsender og modtager, er Stefan god til at dechifrere og udvikle indsigt, strategi og forretning på. Hos Advice arbejder han primært med strategi, men har også kompetencer inden for både analyse og konceptudvikling.

De sidste 7 år har Stefan arbejdet med kampanger og kommunikationsopgaver for en række danske virksomheder og organisationer. Blandt andet Midttrafik, Københavns Kommune, Aarhus Kommune, Region Hovedstaden, Kommunernes Landsforening, AIDS-Fondet, Kræftens Bekæmpelse, AutoPlus, Energistyrelsen og Aarhus Letbane.Han er uddannet fra Aarhus Universitet og er Cand.Mag i Oplevelsesøkonomi.

Bonusinfo: Efter en årrække som DJ på natklubber i Aarhus blev Stefan bogstaveligt talt træt af det natterend. Han skiftede kunstnernavn til DJ: Der Er Også En Dag I Morgen. Han spiller stadig lejlighedsvis til fest, men mest til brunch.