profil-foto-stine-green
Chief Advisor
+45 25 57 21 10

Stine befinder sig allerbedst, når hun kan se forretningsstrategier blive omsat til konkrete budskaber og indsatser, der flytter holdninger hos danskerne og flytter varer over disken.

Hos Advice rådgiver Stine om kommunikations- og pressestrategi og eksekvering. Stine sætter sig ind i virksomhedens overordnede forretningsstrategi og omsætter den til konkrete kommunikationsbudskaber og aktiviteter, der har forbrugerne for øje, for at kunne fortælle den gode PR-historie.

Med mere end 16 års erfaring har Stine et solidt kendskab til kommunikations- og pressestrategi og eksekvering. Hun har især stor ekspertise i at kommunikere på vegne af consumer-orienterede virksomheder inden for FMCG fra sine stillinger som kommunikationsdirektør i McDonald’s Danmark og kommunikationschef i teleselskabet 3. Som ansvarlig for den samlede kommunikation og PR i to store virksomheder har Stine erfaring i at tænke kommunikation hele vejen rundt for at sikre konsistens i kommunikationen – lige fra de store strategiske linjer til det konkrete pressearbejde og produktlanceringer.

Bonusinfo: Stine elsker teknologi, men er bureauets mest amatøragtige Snapchat-bruger.