Mobil guide til køb og salg af bolig

​Med ny mobiloptimeret guide til boligejere bliver det nu meget nemmere at holde styr på fakta, regler og procedurer, når der skal købes, sælges eller bygges hus.

​På Boligejer.dk finder du både faktuel information om bolighandel og byggeri, samtidig med, at det er muligt at lave dataopslag, der giver et samlet overbik over samtlige ejendomsdata på en bolig. Her får nye købere hurtigt styr på reglerne for købstilbud, samtidig med at ejendomsmæglere får hurtig adgang til at hente ejendomsdatarapporter.

​Med relanceringen af Boligejer.dk i en ny mobiloptimeret udgave kan brugerne nu bevæge sig sømløst på tværs af platforme. Med den nye mobiloptimerede visning og den tætte kobling mellem guides og artikler og ejedomsdata placerer boligejer.dk sig i front med et nytænkende digitalt produkt, der kombinerer det bedste fra mobilen i en hybrid mellem app- og mobilfunktionalitet.

Den nye løsning bliver lanceret i løbet af 2016

  • Leverance: Redesign af Boligejer.dk
  • Kunde: Erhvervsstyrelsen
  • Vi har stået for: Foranalyse, strategisk rådgivning, brugerrettet indholdsstrategi, brugerinvolvering, informationsarkitektur, prototyper, visuelt design og front-end udvikling

Dias1

Kontakt

Jesper Reck-Jensen
Frontend Developer
+45 25 57 21 16
jesper.r@adviceas.dk
Christian Veigaard
Senior Art Director
+45 24 48 92 63
christian.v@adviceas.dk