DanmarkBolig.dk viser almene boligers mange muligheder

DanmarkBolig.dk er med fokus på overblik og integration netop blevet relanceret for at gøre boligsøgning på det almene boligmarked lettere for brugerne.

DanmarkBolig.dk er en online boligportal, der samler mere end. 550.000 almene lejeboliger i Danmark på tværs af regioner, boligorganisationer og opskrivningssamarbejder. Her kan brugerne finde informationer om de enkelte boliger og blive henvist til boligorganisationerne, hvor de kan skrive sig op. Målet med relanceringen er at give brugerne det bedste overblik over almene lejeboliger, samt at gøre informationen relevant i forhold til den enkelte.

I det nye design er søgeparametre som husleje, geografi og størrelse gjort dynamiske. Søgeresultatet ændres med det samme der stilles på de indbyggede slidere, hvilket gør det nemt at variere søgekriterierne og undgå nul-søgninger.

Med kortvisning, ikoner og billeder præsenteres boligerne, så brugerne får et hurtigt overblik over forholdene i de enkelte boliger. Desuden er der integreret funktioner på sitet, så brugeren kun behøver lede ét sted for at få informationer om for eksempel husleje, forbrugsafgifter og afstand til offentlig transport.

  • Leverance: Relancering og ny identitet
  • Kunde: Landsbyggefonden
  • Vi har stået for: Koncept, visuel identitet, webdesign og IA

FB Cover

Kontakt

Nicolai Knudsen
Senior Advisor
+45 25 57 21 82
nicolai.k@adviceas.dk
Birte Darting
Director & Partner
+45 25 57 21 17
birte@adviceas.dk
Caroline Nauntofte
Advisor
+45 25 57 21 31
caroline.n@adviceas.dk