Er du GAME?

GAME er af de sejeste non-profit organisationer i Danmark. Siden 2002 har GAME arbejdet for at udbrede gadeidræt blandt børn og unge i hele landet. Byrummet lægger plads til aktiviteterne. Det giver friheden til selv at bestemme hvor og hvornår.

Det gavner de børn, der ikke har ressourcer eller lyst til at gå til mere etableret klubsport. I løbet af de senere år er gadeidræt blevet ekstremt populært, og mange – også af de store etablerede idrætsorganisationer – har kastet sig ind i kampen om de urbane unge.

GAME havde brug for at ’claime sit territorium’ stærkere. Med mange nye aktiviteter og koncepter havde organisationen samtidig brug for at etablere en stærk fælles platform at vokse videre fra – også til udlandet.

Sammen med organisation og udvalgte frivillige udviklede Advice et nyt brand under manifestet ”We love asphalt”. Gennem autentiske billeder af frivillige og ikonografien i fodaftrykket hyldes kærligheden til byen og asfalten. Alt samles i en differentierende brandplatform og visuel identitet – og eksekveres igennem et nyt website, social media platform og kreativt marketingkoncept.

  • Leverance: ny brandplatform og visuel identitet
  • Kunde: GAME
  • Vi har stået for: brandplatform, brandarkitektur, visuel identitet, kreativt marketingkoncept, website, social media

game_gruppebillede1
logo_web
billedserie_web
poster_wall_web
web

Kontakt

Ralf Lodberg
CCO & Partner
+45 25 57 21 25
ralf@adviceas.dk
Charlotte Sund
Senior Art Director
+45 25 57 21 08
charlotte.s@adviceas.dk
Mille Klink
Client Director
+45 25 57 21 11
mille.k@adviceas.dk
Johanne Floris
Senior Advisor
+45 25 57 21 51
johanne.c@adviceas.dk