Social_Visuals_-30

Grow er navnet på vores praktikantprogram for ambitiøse studerende, der drømmer om en karriere inden for kommunikations- og reklamebranchen. Det er din mulighed for at afprøve teori i praksis og tage de første afgørende skridt fra skolebænk til jobmarked – og så er det ikke mindst din chance for at arbejde tæt sammen med branchens skarpeste.

Den eneste kaffe, du skal lave, er din egen. Du bliver en del af et intenst læringsforløb, hvor det er fagligheden og fællesskabet, der er i fokus, og drivkraften er opbygget af ønsket om at lære mere.

Et målrettet forløb

Med Grow får du et målrettet praktikforløb med dit eget udviklingsprogram, mentor og løbende sparring. Derudover bliver du en del af et stærkt praktikantfællesskab, og du kommer løbende til at løse opgaver i samarbejde med de øvrige praktikanter og husets specialister.

Som en del af Grow invitereres du under dit praktikforløb til masterclasses inden for vores seks forretningsområder; Creative, Digital, Public Relations, Public Affairs, Data & Insights og Branding & Marketing. Til hver masterclass serverer husets specialister gennem oplæg og workshop et indblik i det pågældende forretningsområde, så du kan navigere tværfagligt. Hver anden uge inviteres du desuden sammen med resten af dine kolleger til et inspirerende, fagligt oplæg – ofte med fokus på de nyeste tendenser i branchen.

Under hele praktikforløbet får du stillet egen Mac og Iphone til rådighed.

Ansøgning

Vi søger ambitiøse studerende til vores pratikprogram Grow hvert forår og efterår. Når vi nærmer os næste ansøgningsfrist, vil du herunder kunne finde jobopslag fra hver enkelt afdeling.

Web_Visuals-21

Det siger praktikanterne

Web_Visuals_praktikanter-25
Web_Visuals-07
Web_Visuals-08
Web_Visuals-10
Web_Visuals-11
Web_Visuals-12
Web_Visuals-09
Web_Visuals-14

ESPEN HØJLUND, CEO, ADVICE
STARTEDE SOM PRAKTIKANT