Seniorrådgiver til User Experience

Kan du spotte potentialer og protype forretningskritiske, nytænkende digitale koncepter for vores kunder? Skaber du resultater med Design Thinking og udkommer med struktur, informationsarkitektur og flows? Så er du måske vores nye Lead UX’er.

Advice A/S et af Danmarks største bureauer og vi har fuldt tryk på vores digitale løsninger for både kommercielle og offentlige kunder. Fælles for vores kunder er, at de er undervejs i en digital transformation af deres forretning, hvor vores projekter har potentiale til at sætte UX ind som den kritiske forandringsproces, der skaber nye digitale services.

Og vi har brug for dig, der har drivkraften til at lede designprocesser bag nytænkende services, sites, selvbetjeninger og apps – og som kan lide at pitche værdien i din faglighed, frame konceptet i en ny løsning og sikre kvaliteten i de endelige UX-leverancer.

Dit mål er at løfte den digitale kundeoplevelse og løse forretningskritiske problemstillinger med kreativ UX. Du gør det ikke alene, men altid i tværfaglige teams sammen med vores dygtige UX’ere, digitale strateger, frontendere, kommunikationskonsulenter og grafiske designere. Du vil ofte være lead med ansvar for kreativ konceptudvikling i agile processer, hvor samarbejdet om UX og design med kunde og brugere skaber sammenhæng mellem flowet i den enkelte løsning og andre kontaktpunkter i kunderejsen.

Dine opgaver omfatter

 • Fagligt ansvar for videreudvikling af vores stærke UX-metoder
 • Pitche, tilrettelægge og drive designsprints
 • Udvikling af kreative, forretningskritiske UX-koncepter
 • Faglig ledelse i projekterne, så potentialerne bliver indfriet, og idéerne bliver realiseret som leverancer med kvalitet i detaljen
 • Facilitere co-creation med kunde, brugere og eventuel teknisk samarbejdspartner
 • At være UX Lead i et projektteam, som består af UX’er, digital designer, frontend-udvikler, data-analytiker og projektleder. Du er dermed velbevandret i at levere ind i agile processer, såvel som klassiske vandfaldsforløb.

Vi leder efter dig
Advices nye seniorrådgiver inden for UX er dig, der har:

 • Fingerspidsfornemmelse for nye muligheder i digitale brugergrænseflader og teknologier
 • Design Thinking som metode til at finde den bedste løsning
 • Faglig begejstring og personlig gennemslagskraft
 • Stærke resultater skabt gennem design sprints, agile processer såvel som klassiske vandfaldsforløb
 • Mindst 5 års erfaring med salg og design af forskellige typer UX-løsninger – helst fra bureau
 • En lang videregående uddannelse fra fx ITU eller et tilsvarende solidt UX- og designfagligt framework at stå på.

Om Advice
Du kommer til at arbejde med afsæt i vores digitale forretningsområde og tæt sammen med mere end 120 specialister i hele huset, der fagligt beriger dig med snitflader til fx marketing, branding, public relations, public affairs, data og analyse. Vi har en uformel kultur og bor på Gammel Kongevej i dejlige lokaler, hvor du dagligt møder en bred vifte af kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen. Og så lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø med omsorgsfulde kolleger, effektive interne processer og fokus på udvikling og læring. Vi har i øvrigt også en af byens bedste fredagsbarer, som du fremover er sikret adgang til.

Vi værdsætter derfor også, hvis du har lyst til at dele dine indsigter, humor og musiksmag med os andre i arbejdsdagen, servere anekdoter til vores månedlige teamfrokost i byen og breake dansegulvet til vores fredagsbarer og julefrokoster.

Læs mere om Advice her på websitet.

Søg snarest

Vi indkalder til kaffe og samtaler løbende og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. Så vi glæder os til at se din ansøgning, CV og gerne eksempler på dine bedste resultater snarest.

Send din ansøgning til job@adviceas.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Director Jesper Nørding Pedersen på 30 25 20 93 eller Director Birgitte Raben på 31 53 42 70.