User Experience Lead

Kan du udvikle vores kunders digitale forretning og prototype nytænkende koncepter i brugerdrevne designprocesser? Skaber du resultater med Design Thinking og leder kunde og team igennem udbytterige sprintforløb? Så er du måske vores nye UX Lead.

Advice A/S et af Danmarks største bureauer, og vi har fuldt tryk på vores digitale løsninger for både kommercielle og offentlige kunder. Fælles for vores kunder er, at de er undervejs i en digital transformation af deres forretning, hvor vi kan bruge Design Thinking til at drive den kritiske forandringsproces frem mod nye digitale services.

Og vi har brug for dig, der har drivkraften til at lede designprocesserne bag nytænkende services, sites, selvbetjeninger, apps og bots – og som kan lide at pitche værdien i din faglighed, frame konceptet i en ny løsning og sikre kvaliteten i de endelige UX-leverancer.

Du vil arbejde for kunder som Danfoss, ZOO, IKEA, Det Kongelige Teater, Digitaliseringsstyrelsen og nogle af Danmarks største finansielle virksomheder.

Dit mål er at løfte den digitale kundeoplevelse og løse forretningskritiske problemstillinger med kreativ UX. Du leverer i tæt samarbejde med vores dygtige UX’ere, digitale strateger, frontendere, kommunikationskonsulenter og grafiske designere – og kundens domæneeksperter og Product Owner.

Du har mindst 5 års erfaring – gerne fra bureau – og du er vant til at stå i spidsen for sprints såvel som teams og leverancer. Hos Advice vil du nemlig ofte være lead med ansvar for kreativ konceptudvikling i agile processer, hvor samarbejdet om UX og design med kunde og brugere skaber sammenhæng mellem flowet i den enkelte løsning og andre kontaktpunkter i kunderejsen.

Dine opgaver omfatter

 • Fagligt ansvar for videreudvikling af vores stærke UX-metoder
 • Pitche, tilrettelægge og drive designsprints med strategisk sigte
 • Udvikling af kreative, forretningskritiske UX-koncepter
 • Faglig ledelse i projekterne, så potentialerne bliver indfriet, og idéerne bliver realiseret som leverancer med kvalitet i detaljen
 • Facilitere co-creation med kunde, brugere og eventuel teknisk samarbejdspartner
 • UX Lead i et projektteam, som består af fx UX’er, digital designer, frontend-udvikler, data-analytiker, indholdsproducent og projektleder. Og du er velbevandret i at levere ind i agile processer såvel som klassiske vandfaldsforløb.

Vi leder efter dig

Advices nye UX Lead er dig, der har:

 • Fingerspidsfornemmelse for nye muligheder i digitale brugergrænseflader og teknologier
 • Design Thinking som metode til at finde den bedste løsning
 • Faglig begejstring, personlig gennemslagskraft og flair for ledelse
 • Stærke resultater skabt gennem design sprints, agile processer såvel som klassiske vandfaldsforløb
 • Mindst 5 års erfaring med salg og design af forskellige typer UX-løsninger – helst fra bureau
 • En lang videregående uddannelse fra fx ITU eller et tilsvarende solidt UX- og designfagligt framework at stå på.

Om Advice

Du kommer til at arbejde med afsæt i vores digitale forretningsområde og tæt sammen med mere end 120 specialister i hele huset, der fagligt beriger dig med snitflader til fx marketing, branding, public relations, public affairs, data og analyse. Vi har en uformel kultur og bor på Gammel Kongevej i dejlige lokaler, hvor du dagligt møder en bred vifte af kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen. Og så lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø med omsorgsfulde kolleger, effektive interne processer og fokus på udvikling og læring. Vi har i øvrigt også en af byens bedste fredagsbarer, som du fremover er sikret adgang til.

Så vi værdsætter derfor også, hvis du har lyst til at dele dine indsigter, humor og musiksmag med os andre i arbejdsdagen, servere anekdoter til vores månedlige teamfrokost i byen og breake dansegulvet til vores fredagsbarer og julefrokoster.

Søg snarest

Vi indkalder til kaffe og samtaler løbende og ansætter, når vi har den rigtige kandidat. Så vi glæder os til at se din ansøgning, cv og gerne eksempler på dine bedste resultater snarest.

Send din ansøgning til job@adviceas.dk.

Ansøgningsfrist: 15. januar 2019

Har du spørgsmål, kan du kontakte Director Jesper Nørding Pedersen på 30 25 20 93 (dog ikke i uge 52 – uge 2) eller Director Birgitte Raben på 31 53 42 70.