Spring til indhold

Digital Transformation no. 10

Er afholdt

Start: 06/06/2019 - kl. 08:00

Slut: 06/06/2019 - kl. 11:00

Hvor: Advice A/S, Gammel Kongevej 3E, 1610 København V

Morgenseminar: From purpose to impact

Hvad kommer efter den smukke kernefortælling, det poetiske purpose og det ambitiøse WHY? Det gør handling og impact. Den digitalt forbundne virkelighed afkræver konkrete svar og handlinger fra virksomhederne: Hvordan vil de bidrage til at løse samfundets store udfordringer og forløse mulighederne?

De bedste går allerede foran med holdninger, handlinger og aktivisme, der bidrager til fællesskabet og styrker forretningen og brandet. Men hvordan lægger man strategien, hvilke udfordringer møder man, og hvornår er det egentlig god forretning?

Det undersøgte vi til vores morgenseminar på Advice.

Du mødte:

Peter Høgsted, CEO, Coop
Peter fortalte om Coops rejse mod en bedre dansk måltids- og madkultur og forretningsrationalet bag virksomhedens aktivistiske rolle i forhold til kemi, plastik og cigaretter.

Mød Peter på LinkedIn

Filip Engel, Senior Director, Sustainability, Public Affairs & Branding, Ørsted
Filip fortalte om transformationen fra sort til grøn energi – fra DONG Energy til Ørsted. Hvilke overvejelser lå bag transformationen, hvordan greb virksomheden den massive rebranding an og hvilke resultater har det givet?

Mød Filip på LinkedIn

Veronica D’Souza, CEO & Founder, Carcel
Veronica fortalte om rejsen med Carcel – en virksomhed, der sælger high-end designer knitwear produceret af kvinder i fængsler. Hvordan designer man en bæredygtig forretning fra start, og hvilke udfordringer og dilemmaer ligger der i at balancere både impact og forretning?

Mød Veronica på LinkedIn

Rune Dalgaard, Director & Partner, Advice
Rune fortalte om de nye krav og forventninger fra forbrugerne, og den nye brandingdisciplin, som bevæger sig fra storytelling og kernefortællinger til et mere forretningsstrategisk kernebidrag.

Mød Rune på LinkedIn

Ralf Lodberg, CCO & Partner, Advice
Ralf satte scenen og faciliterede en paneldebat mellem Peter, Filip, Rune og deltagerne.

Mød Ralf på LinkedIn