Spring til indhold

Webinar: Idrættens rolle og forhold til kommunerne

Er afholdt

Start: 26/05/2021 - kl. 15:00

Slut: 26/05/2021 - kl. 17:15

Hvor: Online, via Zoom, Du får link til ved tilmelding
Tilmeld

Kom med når vi præsenterer resultaterne fra Advices omfattende undersøgelse af byrådsmedlemmerne holdning til idræts- og foreningsområdet i Danmark. Vi kommer med en analyse af idræts- og foreningsområdets muligheder for at være aktive til det kommende kommunalvalg og giver nogle vigtige og spændende perspektiver på prioriteringen af området.

Analysen vil også indeholde tanker og ideer til mulige lokale og nationale indsatser for organisationerne til at forbedre og styrke nogle af områderne, der kan have betydning for faciliteter og muligheder i kommunerne.

Foruden de spændende resultater fra undersøgelsen, vil der være oplæg fra en politiker (annonceres snarest muligt) og så kommer Poul Broberg, chef for public affairs hos Danmarks Idrætsforbund, og præsenterer tankerne og planerne for idrætsdanmarks tilgang til kommunalvalget.

Du møder

Martin V. Ankerstjerne, Director, Advice
Martin byder velkommen, præsenterer idrætsundersøgelsen og dykker ned i undersøgelsens tal. Martin vil også komme med nogle af de vigtigste pointer, man som forening skal huske, hvis man vil være aktiv i forbindelse med kommunalvalget.

Mød Martin på LinkedIn

Poul Broberg, Chef for public affairs, DIF
Poul Broberg vil give et indblik i, hvordan DIF strategisk arbejder med deres politiske indsats i forbindelse med det kommende kommunal- og regionsvalg til november.

Mød Poul på LinkedIn

Politiker (TBA)
En toneangivende politiker vil give et indblik i kommunernes generelle forhold til foreninger og idrætsområdet, og give inputs til, hvordan man får ting på den politiske dagsorden helt lokalt.

Program

15.00-15.45 Velkomst og præsentation af resultater fra kommunalvalgsundersøgelsen v/ Martin V. Ankerstjerne
15.45-16.15 Oplæg v/ politiker (tba)
16.15-16.45 DIF’s kommunalvalgstilgang v/ Poul Broberg
16:45-17.05 Den effektive og målrettede kommunalvalgskamp 2021 v/ Martin V. Ankerstjerne
17.05-17.15 Afslutning med keypoints