Spring til indhold

Morgenseminar: Den Store Kalibrering

Er afholdt

Start: 27/08/2020 - kl. 08:30

Slut: 27/08/2020 - kl. 10:00

Hvor: Advice A/S, Gammel Kongevej 3E, 4. sal, 1610 København V

Det akutte behov for synkronisering af brands og samfund

Du orker nok ikke at høre mere om håndsprit, covid-19 tiltag og effekten af krisen. Du gider heller ikke deltage i endnu et seminar om værdien af en bæredygtig omstilling eller til den helt klassiske om purpose branding. Det kan vi godt forstå. Derfor skal du i stedet komme og høre om det, vi kalder for den store kalibrering.

Alle virksomheder og brands står overfor en massiv transformation, hvor de bliver nødt til at skrue gevaldigt op for kalibreringen med det omgivende samfund. Det er en transformation, der handler om mere end bæredygtighed i traditionel forstand og om langt mere end den nuværende håndtering af en pandemisk krise.

Udfordringen er, at samfundsudviklingen og de afledte forbrugertrends – fx køn, identitet og ulighed – bevæger sig med supersonisk hastighed. Topledelser og brands er ikke hurtige nok til at identificere, hvad der sker omkring dem, og hvilken retning de skal gå for at være med til at forme udviklingen. Det efterlader en handlingslammelse, som gør afgrunden mellem brandet og samfundet endnu større.

Men hvad skal man gøre som brand? Hvordan handler man på trods af inerti i forretningen og organisationen? Og hvordan får man indsigt, så man ikke bare følger med udviklingen, men kommer på forkant?

Det kan du være med til at undersøge på vores næste A Bigger Context morgenseminar den 27. august kl. 08.30-10.00 på Advice. Du møder bl.a. Matias Møl Dalsgaard, CEO for GoMore, som vil fortælle om de dilemmaer, bekymringer og opture, der er på vejen, når man udvikler og driver et bidrags-brand.

STREAMING AF SEMINAR

Vi ser selvfølgelig helst, at vi alle kan mødes fysisk til seminaret, men da vi endnu ikke ved, hvor mange vi må forsamles, er der et begrænset antal pladser. Derfor vil det også være muligt at streame seminaret. Denne løsning kræver, at du tilmelder dig via linket her.

Du møder

Matias Møl Dalsgaard, CEO, GoMore
Matias fortæller om de dilemmaer, bekymringer og opture, der er på vejen, når man udvikler og driver et bidrags-brand.

Mød Matias på Linkedin

Ralf Lodberg, CCO & Partner, Advice
Med den store kalibrering i centrum giver Ralf et overblik over, hvad transformationen handler om, og bud på de strategier du og dit brand skal anvende eller undgå. Du hører også om, hvad det betyder for din egen rolle, og de krav fremtiden stiller til dig.

Mød Ralf på Linkedin

Rune Dalgaard, Strategic Director & Partner, Advice
Rune faciliterer debat mellem Matias, Ralf og deltagerne.

Mød Rune på LinkedIn

Program

08.30-09.00 Check-in & morgenmad

09.00-09.25 Den store kalibrering v/ Ralf Lodberg

09.25-09.45 GoMore et bidrags-brand v/ Matias Møl Dalsgaard

09.45-10.00 Spørgsmål og debat v/ Rune Dalgaard