Spring til indhold

Webinar: Headless CMS

Er afholdt

Start: 21/10/2020 - kl. 09:30

Slut: 21/10/2020 - kl. 10:45

Hvor: Online, via Zoom, du får link ved tilmelding

Fra Overvejelser til fordele & udfordringer

Har I et bredt digitalt landskab, hvor jeres brugere færdes på mange forskellige platforme, eller passer jeres content management behov bare ikke ned i traditionelle CMS-løsninger? Så kan et headless CMS måske være en løsning for jer.

For mange virksomheder kan et headless CMS være en ideel løsning, hvis man ønsker at få mere fleksibilitet og frihed ind i ellers komplekse systemer. Med headless CMS kan man nemlig styre og vedligeholde content til sine forskellige platforme på én gang. Og fordelene ved dette er mange. Man skaber bl.a. bedre workflows og skalerbarhed, opdateringerne sker løbende, og så er sikkerheden også i top. Men der er også nogle udfordringer ved at benytte et CMS, når man skalerer det op til store komplekse systemer.

Hvad disse er, kan du høre meget mere om, når vi i samarbejde med IT Minds afholder webinaret: Headless CMS – overvejelser, fordele og udfordringer.

Du møder

Jesper Reck-Jensen, Chief Developer, Advice
Jesper dykker ned i spørgsmålene: Hvad er headless CMS? Hvornår bør man overveje at bruge det? Og hvorfor headless CMS var den helt rigtige løsning, da Advice skulle udvikle et ‘content hub’ til Rockwool.

Mød Jesper på LinkedIn.

Lasse Fisker, Senior Software Developer, IT Minds
Lasse gør dig klogere på do’s & don’ts i forbindelse med headless CMS, og hvilke mulige udfordringer man kan støde ind i. Med udgangspunkt i et større it-projekt foretaget for Salling Group, kan du blive klogere på, hvordan man bygger skalerbare, resiliente og fleksible performant CMS, og hvordan headless CMS fungerer i mere komplekse systemer.

Mød Lasse på LinkedIn.

Program

09.30-10.00 Headless CMS – Hvad, hvornår og hvorfor? v/ Jesper Reck-Jensen, Advice
10.00-10.30 Mulighedernes system – Hvordan headless CMS fungerer i mere komplekse systemer v/ Lasse Fisker, IT Minds.
10.30-10.45 Opsamling og spørgsmål