Spring til indhold

Webinar: Få styr på webtilgængelighed

Er afholdt

Start: 23/09/2020 - kl. 10:00

Slut: 23/09/2020 - kl. 11:00

Hvor: Digitalt, via Zoom, Få link ved tilmelding

Vi ved godt, at webtilgængelighed kan virke svært og kompliceret, men det behøver det ikke være!

Den 23. september 2020 skal alle offentlige websites være tilgængelige. Det betyder i praksis, at brugere med forskellige funktionsnedsættelser skal kunne bruge en offentlig hjemmeside. Lyder det urimeligt? Nej, vel.

Faktisk har op mod 15-20% af befolkningen et handicap, der kan gøre det svært for dem at bruge digitale services. Forestil dig, at du har bygget en butik og laver en indgang, hvor 20% af kunderne ikke kan komme ind. Det er ikke optimalt. Den tilgængelige digitale service er altså også en god forretning målt på en helt klassisk KPI, og dermed relevant at arbejde aktivt med for private virksomheder.

Men for mange webansvarlige kan det virke som en uoverskuelig opgave at sikre tilgængelige websites. Fokus har måske været andre steder, og det kan være svært at vide, hvilke forskellige kompetencer der skal i spil for at lykkes med det.

Den 23. september kigger vi nærmere på, hvordan du højner niveauet for tilgængelighed og undgår de typiske faldgruber, der kan følge med. Så kan du forhåbentligt være med til at skabe webløsninger, som fungerer for alle brugere – også dem med handicap.

DU MØDER

Jesper Reck-Jensen, Chief Developer

Mød Jesper på LinkedIn

Rasmus Rune Larsen, Senior UX Advisor

Mød Rasmus på LinkedIn