Spring til indhold

Webinar: Sådan får I værdi ud af jeres data

Er afholdt

Start: 20/04/2021 - kl. 13:00

Slut: 20/04/2021 - kl. 14:00

Hvor: Online , via zoom, Du får link til ved tilmelding
Tilmeld

Får I nok ud af jeres data? Og bruger I det til at styrke jeres forretning eller organisation? Hvis ikke, hvad skal der så til?  

Kom og få svar, når vores tre dedikerede ”datamigos” giver inspiration til, hvordan I kan bruge jeres kundedata, marketingdata og kommunikationsdata til at træffe bedre og hurtigere beslutninger.

På 60 minutter får du inspiration og overblik over mulighederne for:

  • Quick n’ Dirty analyser med marketing og webdata
  • Dybt Dyk i jeres CRM og kundedata
  • Brug KPI’er til at hive dig op af datasumpen

Du møder

Niels Tybjerg, Head of Martech
Niels er selverklæret dataguldgraver og vil fortælle om mulighederne for quick n’ dirty analyser med simple, tilgængelige og ofte gratis værktøjer. Niels kigger nærmere på, hvordan I skaber indsigter fra jeres kommunikation og markedsføring, så I har et fundament for optimering og effektivisering samt kan blive mere agile i jeres kampagneaktiviteter.

Mød Niels på LinkedIn

Jon Lund Elbek, Senior Advisor
Jon er data deep diver og tager jer med på et dyk dybt ned i jeres medlems- og kundedata. Hvad skal I kigge efter? Hvilke indsigter kan I opnå? Hvad er det, jeres data prøver at fortælle jer? Og hvordan kan det oversættes til at undgå churn, øge kundelivstid og sikre tilfredsheden?

Mød Jon på LinkedIn

Lasse Skjoldan, Senior Advisor
Lasse er brobygger mellem ”hård” data og ”blød” strategi. Lasse vil guide jer sikkert ud af datajunglen og vise, hvordan I med de rigtige KPI’er kan bruge jeres data målrettet til både at skabe overblik og momentum. Hvordan finder I de rigtige mål for jeres organisation? Og hvordan finder I den rigtige måde at måle dem på?

Mød Lasse på LinkedIn

Program

13.00-13.15 Quick n’ Dirty med Data v/Niels Tybjerg
13.15-13.30 Dybt Dyk i jeres kundedata v/ Jon Lund Elbek
13.30-13.45 KPI er din vej ud af datajunglen v/ Lasse Skjoldan
13.45-14.00 Opsamling & spørgsmål