Spring til indhold
Mød
Andrea Riis - Project Associate - Digital - Advice A/S

Andrea er en kreativ, detaljeorienteret UX designer med en særlig passion for interaktions- og oplevelsesdesign. Hun er motiveret af idéen om at gøre interaktioner simplere og sjovere – altid ud fra et mål om at omdanne konkrete indsigter i brugere og adfærd til meningsfulde koncepter. Hun er inspireret af en holistisk tilgang, som balancerer forretningers mål med kundernes behov og som sikrer løsningers levedygtighed.

Andrea har en B.Sc. fra IT-Universitetet i Digitale Medier og Design og har den teoretiske værktøjskasse i orden; kombineret med hendes praktiske erfaring med virksomheder inden for forskellige industrier har det givet hende de rette forudsætninger for at facilitere en designproces, som i sidste ende skaber værdi for både bruger og forretning. Andrea er analytisk af natur og arbejder ud fra princippet “test early, test often” – hun ved, at et koncept først er valideret, når det er gennemtestet af reelle brugere og allerhelst tidligt i processen.

Bonusinfo: Andrea er ikke kun passioneret omkring design i en digital sammenhæng. Hun var nemlig også kortvarigt forbi møbelsnedkeruddannelsen efter hun afsluttede sin bachelor og bruger stadig sine skills i dag, når hun tegner og bygger forskellige møbler til sin lejlighed på Christianshavn.

LinkedIn