Spring til indhold
Mød
Anna Louise Henrichsen - Public Affairs Manager - Advice A/S

Director, Public Affairs

Anna Louise Henrichsen

+45 28 14 08 59

Anna rådgiver bredt inden for public affairs, stakeholder management, PR, kommunikation og agenda-setting. Hun kombinerer forretningsforståelse med en bred indsigt i politik. Anna er en skarp formidler, som kan omsætte komplekse problemstillinger til strategi og let forståelige budskaber.

Anna har arbejdet tæt sammen med en række af de største danske virksomheder og erhvervsorganisationer særligt inden for klima- og energipolitik, men også inden for byggepolitik, erhvervspolitik, udenrigspolitik, skattepolitik og forskning- og uddannelsespolitik mm. Hun besidder et bredt politisk netværk på Christiansborg samt i Bruxelles og Washington.

Anna kom til Advice fra en position som Public Affairs Director i Danfoss, hvor hun har rådgivet Danfoss’ ledelse i forbindelse med World Economic Forum i Davos, klimatopmøder, valgkampe, erhvervsfremstød og ny energipolitik i Danmark, EU og globalt. Hun har tidligere været klima- og energirådgiver på Danmarks ambassade i Washington, arbejdet hos den offentlig-private partnerskabsorganisation State of Green og været researcher på Politiken. Hun er cand.scient.pol fra Københavns Universitet.

LinkedIn