Spring til indhold
Mød
Anne Mikkelsen - Advice A/S

Advisor & Digital Projektleder

Anne Mikkelsen

+45 20 31 93 60

Anne har en stor interesse for kommunikation og digital visuel fremstilling. Hun er uddannet i Kommunikation og Psykologi fra Roskilde Universitet, men har gennem erfaring tilegnet sig stor viden indenfor teknologi, digitale platforme og det at udtrykke sig digitalt. Derudover elsker hun at skabe struktur og overblik, hvilket gør hende til en god projektleder.

Anne blev i 2021 uddannet IT-projektleder og har herigennem tilegnet sig en viden om forskellige projekt- og analysemodeller, brugen af agile udviklingsmetoder og interessenthåndtering.

Anne kommer fra mediebranchen, hvor hun hos Bonnier Publications bl.a. har arbejdet med projekter som oprettelse af nye digitale abonnementer og produkter, lead generatorer og store migrerings projekter, med formål om teknisk strømligning af digitale platforme.

Som person skaber hun glæde omkring sig med sit lyse sind, er meget nysgerrig og kvalitetsbevidst og helmer ikke før den rigtige løsning er fundet. Anne sætter stor pris på at skabe produkter, som skaber tydelig værdi for kunden og slutbrugeren.

Bonusinfo: Når Anne ikke arbejder, kan du finde hende på en café med en veninde på Nørrebro, hvor hun ofte falder i snak med gud og hver mand om alt og intet.

LinkedIn