Spring til indhold
Mød

Asmus er specialist i social datavidenskab og rådgiver om, hvordan data kan bruges som løftestang for samfundsforandringer, forretningseventyr og alt derimellem. Med andre ord bygger han bro mellem data science, virkningsfuld kommunikation og strategisk rådgivning.

I sin tid i Advice har Asmus stået bag indsigts- og værdiskabende analyser for nogle af Danmarks største myndigheder, virksomheder og medlemsorganisationer.

Med en metodisk værktøjskasse, der siger spar to, er Asmus garant for korrekte statistiske analyser, effektfuld maskinlæring og smarte forskningsdesigns. Han er hands-on, når opgaven kræver det, og styrer ellers et lille team sikkert gennem koder og modeller. Når det kommer til projektledelse, fornægter hans baggrund som sous chef i et professionelt køkken sig dog ikke, og mere er der vist ikke at sige om den sag.

Asmus er BSc.scient.pol fra Københavns Universitet, videreuddannet på DTU Compute og tidligere forskningsassistent på Center for Valg og Partier på Københavns Universitet.

Bonusinfo: Asmus var vild med tørrede bælgfrugter, før de blev moderne og en del af de nye bæredygtige kostråd – så vild, at han importerer de bedste af slagsen fra Syditalien i sækkevis!

LinkedIn