Spring til indhold
Mød

Director

Birgitte Raben

+45 31 53 42 70

Birgitte udvikler jeres digitale forretning, kanaler og kundeoplevelser som strategisk rådgiver. Tilgangen til forandringsledelse er helhedsorienteret. Uanset om det er ny strategi, kunderejser eller indholdskoncepter. Hun er begejstret for at facilitere digital transformation og strategisk udvikling i processer inspireret af design thinking, sprint og co-creation for at skærpe både ledelsens og teamets fokus og fremdrift i værdiskabelsen. Birgitte arbejder med samme greb i indholdsstrategier og kommunikation i brugerrejser – som en slags editorial design thinking.

Birgitte arbejder med digital customer experience, digital strategi, indholdsstrategi og ledelsesrådgivning for både offentlige og kommercielle kunder.

Hun er uddannet cand.mag. i dansk, kommunikation og film- og medievidenskab. Hun har tidligere arbejdet som analysechef hos Kontrabande og journalist på Politiken. I 2015 blev hun kåret som et af Danmarks største ledelsestalenter i Berlingske Business Talent 100.

Bonusinfo: Birgitte var engang i fortiden højt på tå som balletdanser. Og hun og hendes mand kreerede og opførte faktisk deres egen dans i stedet for den traditionelle bryllupsvals.

LinkedIn