Spring til indhold
Mød

Project Associate

Caroline Haakonsen

+45 26 55 41 11

Caroline er et værdidrevet menneske, som stræber efter at skabe mere værdi i verden. Det er også derfor, at hun interesserer sig for webtilgængelighed og hjælper kunder med at gøre websites og andre digitale services mere inkluderende for mennesker med fysiske begrænsninger.

Foruden hendes interesse for webtilgængelighed, har Caroline også fokus på brugerinteraktion, service design, identitet, branding, UX, UI, informationsarkitektur, front-end, co-creation og co-design. Caroline har en holistisk approach, hvor hun løbende zoomer ud på den overordnede strategi og zoomer ind på forskellige processer for at sikre den røde tråd og samspillet mellem forskellige faktorer.

Hun har en Professionsbachelor i Design & Business, en grad i Reklame fra Reklamelinjen og er lige nu i gang med hendes kandidat i Service System Design.

Bonusinfo: Når Caroline ikke er på arbejde, elsker hun at nørde med aktier. Hun er mest interesseret i tech, dele økonomiske og bæredygtige aktier, da hun tror, at det er fremtiden.

LinkedIn