Spring til indhold
Mød

Developer

Casper Ravn Petersen

+45 25 57 21 29

Casper er uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i Webudvikling. Han har derfor en stærk faglig forståelse for design og UX til digitale produkter, men hans store interesse er backend-udvikling: At få funktioner og forretningslogik til at spille. Og at gøre det godt og grundigt. Han er også på hjemmebane, når opgaven fx er at integrere eAPI eller opsamle og anvende data i løsningen. 

Hos Advice laver Casper gennemtestede websites, apps og digitale services med fokus på en gnidningsfri og tilgængelig brugeroplevelse. Casper dykker også gerne dybt ned i den tunge kode og laver skræddersyede løsninger til ethvert behov. Han har erfaring med e-commerce i alle de store webshopCMS’er. 

Casper er altid nysgerrig på nye teknologier og med sin alsidige portefølje tilpasser han sig hurtigt til nye projekter, kodesprog og frameworksAt kode er et stolt håndværk for Casper, som han gerne demonstrerer for kunden i samarbejdet om beslutninger undervejs – ikke mindst i agile udviklingsprocesser.  

Bonusinfo: Casper er uddannet skiinstruktør fra det østrigske SBSSV, og deler med glæde billeder, videoer, tips og tricks med alle der også elsker ski, bjerge, sne, Jägertee og –bomber.

LinkedIn