Spring til indhold
Mød

UX Consultant

Cecilie Frederikke Johansen

+45 53 72 95 81

Cecilie har et øje for kreativitet og ser altid tingene i innovative, digitale og brugerorienterede perspektiver.

Som UX Consultant hos Advice A/S løser Cecilie dagligt komplekse problemstillinger med fokus på digital design og interaktive teknologier for både offentlige og private virksomheder. Hun har en unik evne til at sætte sig ind i og omsætte brugernes behov til effektive og intuitive løsninger med målet; at skabe den gode sammenhængende brugeroplevelse. I hendes arbejde har hun et stærkt fokus på User Experience (UX), usability, prototyping, brugerinddragelse, brugercentreret design og iterative designprocesser.

Med en baggrund fra Digital Konceptudvikling (KEA) har hun et naturligt fokus på værdiskabelse, med afsæt i strategisk og forretningsorienteret konceptudvikling. Cecilie er i sit es, når hun kan ’nørde’ med tegninger af wireframes og eksekvere interaktive prototyper. Ligeledes bliver hun aldrig træt af samtalen med brugerne, for derigennem at kunne skabe værdifulde koncepter både for virksomheder og brugere i digitale sammenhænge.

Bonusinfo: Cecilie gennemførte i sin tid gymnasiet online for så at kunne rejse verden tynd og arbejde benhårdt som international model i mere end syv år. Her boede hun bl.a. i New York, London, Paris, Milano, Barcelona +13 andre storbyer.

LinkedIn