Spring til indhold
Mød

Project Associate

Cicilia Carlsen Heide

+45 53 72 95 89

Cicilia er en del af Branding & Marketing teamet i Advice. At omsætte væsentlige problemstillinger til kommunikation, der både kan og tør udfordre, forundre og måske i sidste ende rykke på folks adfærd, er noget Cicilia virkelig brænder for. Hun er en haj til formidling og er særligt skarp, når det kommer til annoncering, og alt hvad det indebærer af analyse, konceptudvikling, strategiske overvejelser og kreativ tekstforfatning.

Cicilia har tidligere arbejdet på et digitalt marketingbureau, hvor hun også har haft fingrene i den digitale verden. Derudover har hun arbejdet med kulturformidling på Det Kongelige Teater og gået på to forskellige højskoler – ophold spækket med faglig fordybelse inden for projektledelse, eventproduktion, kommunikationsstrategier og filmproduktion.

Når Cicilia ikke er på Advice, studerer hun Kommunikation på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole. Sommeren 2021 har hun færdiggjort sin bachelor.

Bonusinfo: Cicilia kender en, hvis farmors fætters mand er bedste venner med Anastacia – hende I kender fra hittet ’I’m Outta Love’.

LinkedIn