Spring til indhold
Mød
Ditte Bringø - Senior Advisor - Branding/Marketing - Advice A/S

Senior Advisor

Ditte Bringø

+45 25 57 21 71

Ditte har praktisk og teoretisk baggrund inden for strategi, kommunikation og projektledelse. Hun har solide kompetencer inden for både rådgivning, strategisk udvikling, projektledelse og produktionsplanlægning. Gennem sin 12-årige karriere i kommunikationsbranchen har Ditte siddet som kunde- og teamansvarlig og eksekveret kampagner lige fra events til print, digital, PR og social rettet mod både B2C og B2B-kunder.

I Advice hører Ditte hjemme i vores branding- og marketingteam, hvor hun rådgiver og projektleder bureauets større kunder. Dermed er Ditte det faste anker fra opstart til evaluering på en lang række projekter.

Ditte er uddannet cand.merc. i Design and Communication Management. Før karrieren førte til Advice, har hun tidligere været senior producer på digitalbureauet Umwelt, kundeansvarlig og senior projektleder på kommunikationsbureauet Revolt, og før det var Ditte partner i det kreative netværk Artrebels.

Bonusinfo: Ditte har klæbehjerne, når det kommer til navne og ansigter. Efter to uger på Advice kunne Ditte udpege alle 110 kollegaers navne og måbende ansigter.

LinkedIn