Spring til indhold
Mød

Project Associate

Esben Asbjørn Damkilde

+45 53 64 03 32

Esben drives af den gode historie – og er skarp til at finde den vinkel, som gør, at historien også bliver god og interessant for både kunde, medie og slutbruger.

Esben er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor han har oparbejdet de klassiske journalistiske færdigheder og udviklet et skarpt blik for den gode historie. Den læring understøttes af journalistisk erfaring fra bl.a. Jyllands-Posten. Læg dertil en baggrund indenfor tv-produktion, og du har en person, der både kan levere hurtig gennemarbejdet historie, men som også ved hvordan man får en historie til at være interessant over mange måneder.

Hos Advice arbejder Esben med PR, hvor han bl.a. skaber indhold for kunderne og eksekverer på pressestrategier. Ved siden af arbejdet på Advice er Esben i gang med sin kandidat i medievidenskab ved Syddansk Universitet.

Bonusinfo: Esben er far til et sæt tvillingedrenge, og så har han tidligere spillet amerikansk fodbold på eliteplan. Han er dog ikke i tvivl om, at det gør mindre ondt at blive tacklet end at få en babyalbue møffet ind i nakken.

LinkedIn