Spring til indhold
Mød

Consultant

Esben Asbjørn Damkilde

+45 25 57 21 80

Esben drives af at lave og levere den gode historie, og han er ikke tilfreds før historien er god og interessant for både kunde, medie og målgruppe. Hos Advice arbejder Esben med PR i alle afskygninger, men har særligt fokus på influencer- og netværksindsatser.

Med en baggrund som journalist på Jyllands-Posten og som tv-tilrettelægger på tv-programmer, der spænder fra reality til dokumentarer, er Esben vant til at arbejde med kommunikation i mange former og på næsten alle typer af platforme – han ved derfor også, at forskellige platforme kræver forskellige virkemidler.

Erfaringen som journalist trækker han også på i stor udstrækning, når interessante historier skal findes frem i tal og fakta, eller hos de mennesker historierne handler om.

Esben er uddannet journalist fra DMJX og cand.mag fra SDU, hvor han havde fokus på den indflydelse, medier har på mennesker og samfund, og han specialiserede sig i, hvordan det visuelle sprog i vlogs påvirker målgruppen.

Bonusinfo: Esben er far til et sæt tvillingedrenge. Som 13-årig var Esben indlagt på et italiensk sygehus, men deltog ikke i stuens morgenbøn, hvilket resulterede i et olmt blik fra en katolsk præst. Om tvillingerne og det olme blik har en sammenhæng, spekulerer han stadig over.

LinkedIn