Spring til indhold
Mød
Frederik Oliver Boesgaard Dupont - Advice A/S

Project Associate

Frederik Oliver Boesgaard Dupont

+45 31 22 17 63

Frederik er mixed methods analyse-student i vores afdeling for PA, PR og Analyse. Frederik føler sig godt tilpas med både at finde mønstre og historier i store dataark og gennem nære kvalitative analyser. Derfor er hans arbejdsområde bredt og han deltager med glæde i alle dele af analyser for vores kunder; fra initiering til afrapportering.

Fra før, Frederik begyndte i Advice, har han erfaring fra både fagforbunds- og NGO-verdenen, hvor han har beskæftiget sig med blandt andet kortlægning af problematikker og udfordringer inden for de to felter – og så har han i rollen som statskundskabsstuderende på Københavns Universitet stiftet bekendtskab med alt fra forvaltningslære over efterretningsarbejde til projektledelse. På statskundskab-studiet specialiserer Frederik sig i evaluering.

Bonusinfo: Frederiks store passion er cykling – i alle dens former. Således er han både frivillig, autodidakt cykelsmed og i weekenderne at finde på landevejene – og så har han de seneste år brugt et par uger om sommeren på at ’bikepacke’ lange distancer med telt, stormkøkken og sovepose monteret på cyklen.

LinkedIn