Spring til indhold
Mød
Gitte Lillelund Bech - Director & Partner - Public Affairs - Advice A/S

Director & Partner

Gitte Lillelund Bech

+45 25 57 21 22

Gitte kombinerer en dyb erfaring fra dansk og international politik med en kommerciel virksomhedsforståelse og en erfaringsbaseret indsigt i organisationsverdenen.

Som tidligere minister og som folketingsmedlem i 14 år kender hun de politiske processer til fingerspidserne. Derfor er hun skarp til at skære problematikker og løsninger til, så de er forståelige og anvendelige både i kommunerne, på Slotsholmen og i Bruxelles. Dette, kombineret med Gittes brede netværk blandt politikere og embedsmænd, sikrer en allround forståelse for, hvorledes udfordringer og ønsker med et politisk til-snit skal håndteres.

Hun har en analytisk tilgang til problemerne og går altid efter at finde løsninger, der er realistiske. Samtidig evner Gitte at kommunikere selv vanskelige sager enkelt og forståeligt.

Gitte har tidligere været direktør i brancheforeningen Danske Havne, medlem af Folketinget for Venstre i 14 år, heraf knap 2 år som forsvarsminister og ansat som økonom og analytiker i Nykredit, Danske Bank og COWI. Hun er cand.merc.mat. fra CBS Handelshøjskolen i København.

LinkedIn