Spring til indhold
Mød

Senior Advisor

Helle Jensen

+45 50 25 68 82

Helle Jensen har godt 10 års erfaring med leadskabende markedsføringsopgaver og digital forretningsudvikling. Helle har særlig blik for at sikre brandets sammenhængende tilstedeværelse på tværs af alle platforme, således også at optimere hele customer experience rejsen i et performancedrevet og konsistent Omnichannel setup.

Helle rådgiver både B2C og B2B kunder ud fra et solidt digital mindset samt forståelse for, hvordan forretningskrav forenes med god brugeroplevelse i brandets paid, owned og earned aktiviteter. Hun ynder at dyrke langvarige kunderelationer og styrer processerne med det overblik, som kommer af at være vant til at håndtere opgaver fra analyse og strategi til udvikling af koncepter og videre ud i eksekvering.

Erfaringen kommer dels fra mediebureau og digitalbureau, hvor hun har arbejdet med store nationale og internationale kunder, dels fra kundesiden i arbejdet for landsdækkende brancheforeninger og forbrugerbrands.

I Advice er Helle projektansvarlig og digital lead på bl.a. bureauets store kommercielle kunder, hvor processer styres efter design thinking principper og gerne i sprintforløb. Helle arbejder stærkt dataorienteret og sikrer effektfulde løsninger og services med brugerens behov i centrum.

Bonusinfo: Helle har en kandidat i fødevarevidenskab og har derfor også en nørdet viden omkring landbrugs- og fødevaresektoren. Og det var via studiearbejdet i brancheorganisationens  data- og medieafdeling af den brede interesse for forbrugeradfærd og forbrugerbrands opstod.

LinkedIn