Spring til indhold
Mød
Jakob Lykke Jensen - Copywriter - Advice A/S - Kommunikationsbureau

Copywriter

Jakob Lykke Jensen

+45 53 64 71 46

Jakob har hele to bachelor-uddannelser – men kun fordi, han længe ikke anede, hvad han ville bruge sit liv på… indtil han tog sin BA i Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Så fandt han ud af, at det skal bruges på at skrive kreativt, udvikle koncepter og finde på puns, der er så dårlige, at de er gode. Det gjorde han så i 1,5 på reklamebureauet Adam & Eve DDB i London, inden han startede hos Advice i januar 2021 som tekstforfatter og konceptudvikler.

Rent personligt er Jakob ivrig efter at bryde tabuer – så ivrig, at han nok nævner det lidt for ofte. Gennem årene har han også nørklet en del med poetry slam og korte filmmanuskripter. Så hvor det er muligt, fletter han gerne alle de ting ind i sit daglige arbejde.

Bonusinfo: Jakob er glad for at klatre og har engang været Croquis-model – men han har aldrig kombineret de to ting. Dog har han jævnligt kombineret to af sine andre interesser: At læse Stephen King-bøger og at være iklædt tøj, som er meget langt fra at være på mode – gerne i én milliard farver.

LinkedIn