Spring til indhold
Mød

Client Director

Jon Cetti

+45 31 45 66 30

Jon taler bramfrit og lige ud af posen. Han går direkte til opgaven, reducerer kompleksiteter og skaber sammenhæng. Det gør han gennem vedholdende dialog med kunder, brugere, interessenter og projektdeltagere. Det kan være irriterende. Men det kan også være inspirerende. Og som regel er det befriende og berigende og resulterer i en løsning og et produkt, der giver mening og fungerer.

Jon er cand. mag. i informationsvidenskab og har i mange år arbejdet med markedsanalyse, brugerflader, reklame og brugeroplevelser. Primært på digitale kanaler, og typisk som selvstændig konsulent. I den rolle har han blandt andet arbejdet på en række store komplekse projekter som virk.dk, Danske Netbank, TV2.dk, EDC.dk og TDC.dk.

Bonusinfo: Jon er loyal kunde hos FitnessWorld og overfører troligt et fast beløb hver eneste måned. Jon har dog endnu til gode at hente sit medlemskort og aktivere det. Undskyldningen: Han tilbagelægger ugentligt flere kilometer på Christianiacyklen, der typisk bugner af børn, bamser, skoletasker og riskiks.