Spring til indhold
Mød
Jon Lund Elbek - Senior Advisor - Data/Insights - Advice A/S

Senior Advisor

Jon Lund Elbek

+45 21 25 94 80

Jon elsker data og heldigvis er kærligheden gengældt! Med øje for de strategiske og forretningsmæssige behov dykker Jon gerne dybt i datahavet og omsætter de rå data til indsigter, der kan handles på.

Jon arbejder med alle typer af analyse- og indsigtsopgaver, hvor han trækker på de analyseværktøjer, han tager med sig fra sin tid i forskningsverdenen. Hvad end det drejer sig om, at forudsige hvilke kunder der har den største sandsynlighed for at churne, segmentere kunder på baggrund af deres adfærd eller modellere kunders værdi, så leverer Jon robuste, valide analyser, der anviser konkret handling.

Jon færdes hjemmevant i krydsfeltet mellem analyse og kommunikation og er specialist i at formidle komplicerede statistiske indsigter. Han arbejder altid ud fra en forståelse af, at analyser først bliver værdifulde, når de omsættes til indsigter, der kan forstås af andre end dem, der har lavet analysen.

Jon er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet

Bonusinfo: Jon er gammel spejder, og når han ikke crunch’er data, bruger han helst tiden på at hugge brænde og lave med over bål med sine to drenge.