Spring til indhold
Mød
Josephine Bugtrup - Advisor - Advice A/S - Kommunikationsbureau

Advisor & Planner

Josephine Bugtrup

+45 25 39 04 61

Josephine er en strategisk tænker. Analytisk af natur. Drevet af kreativitet. Hun har en helt naturlig nysgerrighed for verden omkring sig og tror på, at de mest værdiskabende løsninger opstår ud fra en oprigtig interesse for både mennesker og brands. Derfor sætter hun alle kræfter ind på at omsætte trends, forbruger- og markedsindsigter til strategiske og kommercielle løsninger.

I Advice hører Josephine hjemme i vores Branding & Marketing team, hvor hun er med til at skabe stærke brand-, kommunikations-, og kampagnestrategier. Hun sætter retning, inspirerer det kreative og sikrer forankring i virksomhedens strategi og målsætninger.

Josephine er kandidat i Brand & Communications Management fra CBS. Hun har slået sine folder i bureaubranchen de seneste 6 år, hvor hun har været en del af alt lige fra større positioneringsopgaver og re-branding projekter til produktlanceringer og kommunikationsstrategier.

Bonusinfo: Lad os bare sige det, som det er – Josephine er glad for mad. Særligt banker hendes hjerte for bacon, bøf og burger. Hun er altid på jagt efter byens bedste bid og deler begejstret sine eventyr med resten af verden på sin Instagram-profil.

LinkedIn