Spring til indhold
Mød
Juliane Bonnemose Poulsen - Advice A/S

Advisor

Juliane Bonnemose Poulsen

+45 26 74 37 26

Juliane er en analytisk schweizerkniv, som gennem flere år har specialiseret sig i at omsætte komplekse indsigter til løsninger, der understøtter kunders mål og behov.

Juliane er særligt optaget af, hvordan kombinationen af forskellige former for data ofte er det, der skal til for til fulde at forstå – og dermed kunne eksekvere på – komplekse problemstillinger. Med sig i den proces har hun et helt særligt blik for at omsætte samfundsmæssige tendenser og menneskelig adfærd til indsigter og strategier, der skaber blivende forandring.

Juliane har et helt særligt drive for at sætte ambitiøse mål med sine kunder og eksekvere på projekter, der gør en positiv forskel for samfundet. Det har hun erfaring med inden for et bredt spektrum af områder, som tæller alt fra feltarbejde i fængsler til konjunkturanalyser i banksektoren og rådgivning om diversitet. Hun har flere år som analytiker bag sig fra både Københavns Universitet, Kriminalforsorgen og Foreningen Divérs, hvor hun har arbejdet i krydsfeltet mellem at generere viden og sætte vigtige dagsordener. Senest har Juliane arbejdet som chefkonsulent i Voxmeter, hvor hun har rådgivet inden for data, adfærdsdesign og bæredygtig forretningsudvikling.

Juliane er uddannet sociolog fra Københavns Universitet.

Bonusinfo: Start samtalen med et ”buenos días” eller tilkendegiv din passion for flamingo og vid dig sikker på at være inde i varmen fra start. For Juliane er vild med alt, hvad der klinger bare en smule sydlandsk. Ikke kun fordi hun er fra Fyn, men også fordi hun har en helt særlig passion for alt, hvad der rimer på Spanien.

LinkedIn