Spring til indhold
Mød

Advisor

Lærke Eg Nørmark

+45 25 57 21 34

Lærkes faglige profil spænder bredt, men hendes kernekompetencer er ideudvikling, filmproduktion og tekstforfatning til de sociale medier samt community engagement.

Lærkes ekspertise er nemlig at skabe kreativt indhold til de sociale medier, der leverer så meget værdi for målgruppen, at de slet ikke kan lade vær med at engagere sig med brandet og hinanden. Lærke har et skarpt øje på målgruppen og stor erfaring med at opbygge communities på de forskellige kanaler. Når Lærke udvikler indhold, gør hun det derfor altid med et skævt, kreativt mindset og et stærkt fokus på målgruppens behov for at blive set, hørt og talt med i den kontekst, de befinder sig i.

Lærke er Cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation fra Aarhus School of Business and Social Sciences og har en bachelor i engelsk og kommunikation.

Bonusinfo: Instagram er Lærkes foretrukne SoMe-platform, og hendes yndlingsemoji er spøgelset. Og så er hun muligvis en sand gøgler. Hun har nemlig cyklet på ethjulet-cykel, siden hun var 7 år gammel.

LinkedIn