Spring til indhold
Mød
Lærke Læssøe Nielsen - Advice A/S

Project Associate

Lærke Læssøe Nielsen

+45 53 56 07 26

Lærke er Project Associate i den digitale afdeling hos Advice og sidder primært med UX design.

Hun har en professionsbachelor i Medieproduktion & Ledelse fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, og har en baggrund som bl.a. projektleder på diverse bureauer, hvor hun har projektledt nationale og internationale B2B- og B2C-projekter. Det gør hende skarp på proces og at tænke løsninger på tværs af digitale og analoge medier.

I 2022 tog hun valget om, at hendes karriere skulle i en anden retning, og fandt derfor vejen til Advice inden hun til september begynder på kandidaten Digital Design & Interaktive Teknologier på IT Universitetet – og dermed fortsætter i huset som studentermedhjælper.

Bonusinfo: Lærke ventede forgæves på optagelsesbrevet fra Hogwarts på sin 11 års fødselsdag, men har stadig ikke mistet håbet om, at en ugle en dag forvilder sig op til hendes hoveddør på 4. sal. Hun er nemlig kæmpe fan af Harry Potter-universet. Derudover bruger hun tid på at renovere og optimere sin campingvogn, sejlbåd og lejlighed. Hun mangler bare lige kørekortet og duelighedsbeviset for at komme rundt med de to fartøjer. 

LinkedIn