Spring til indhold
Mød
Lærke Sommerlund - Consultant - Branding/Marketing - Advice A/S

Advisor

Lærke Sommerlund

+45 53 64 00 28

Lærke er en dygtig formidler, der elsker at nørde sprog og tekster, hvad enten det er korte posts til sociale medier eller længere journalistiske artikler. Hun har et næsten hysterisk forhold til grammatik og et skarpt blik for målgruppen, når hun udvikler indhold. Derudover trives Lærke som projektleder, hvor hun sætter en ære i at holde overblik og holde kunden i hånden hele vejen, så hendes projekter kommer sikkert i mål. 

Som uddannet cand.mag i Film- og medievidenskab har hun i øvrigt stor forståelse for filmtilrettelæggelse, og derfor er hun også ofte at finde på filmprojekter i Advice. Hun har desuden en tillægsuddannelse i journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet for bl.a. Red Barnet, Danmarks Radio og som studievejleder på KU. 

Bonusinfo: Lærke er bedre på ski end Thomas Uhrskov og er i det hele taget glad for sport – hun har bl.a. brugt en ferie på at cykle til Berlin. Hun har desuden et intenst forhold til fiskefrikadeller og hindbærsnitter. 

LinkedIn