Spring til indhold
Mød
Laurits Christoffer Højbjerg Lassen - Advice A/S

Project Associate

Laurits Christoffer Højbjerg Lassen

+45 53 64 06 13

Laurits er en spirende data-nørd. Han leverer klassiske data-analyse-opgaver, men er også passioneret omkring intuitiv formidling og æstetik af data. Det skal jo være lækkert at kigge på. Det vigtigste for Laurits er i sidste ende at sørge for, at data kan bruges som grundlag for konkrete beslutninger.

Tidligere har Laurits arbejdet med byudvikling og erhvervsfremme og har senest været hos Erhvervsstyrelsens kontor for Dataservice og Offentlige Data. Her har han siddet med fingrene dybt nede i CVR-data, og hvad der ellers hører sig til.

Når Laurits ikke duellerer med Tableau, Python, R og hvad der ellers forekommer hos Data & Insights i Advice, studerer han Statskundskab ved Københavns Universitet på kandidatniveau. Her specialiserer han sig i Politisk Adfærd og kvantitative metoder.

Bonusinfo: I sin fritid driver Laurits en biks, der leverer videoer og billeder til Københavns virksomheder – store som små. Her bliver der produceret alt fra videoer om, hvordan du tester kvaliteten af yoghurt til action-spækkede biograftrailere.

LinkedIn