Spring til indhold
Mød
Malene Thyregod - Office Assistant - Reception - Advice A/S

Office & Accounting Assistant

Malene Thyregod

+45 25 57 21 86

Malene er ikke kun god til at tage i mod kunder i receptionen med et stort smil og et blink i øjet, hun er også en en haj, når det kommer til administration og regnskab.

Udover at være en af husets talnørder og højtelskede Workbook-mastere, der altid har ja-hatten på, er det også Malene der sørger for, at vores nyankomne kolleger får en god onboarding i huset.

Hvis Malene ikke sidder i receptionen, er hun højst sandsynligt nede på en af etagerne for at lave sig sin daglige chailatte – hun har nemlig ikke lært at drikke kaffe endnu.

Malene er uddannet kontorassistent og har været en del af Advice-huset siden 2013. Hun er desuden også kontaktperson i forbindelse med leje af vores testlokaler.

Bonusinfo: Malene var i Afrika tilbage i 2017 for at opleve den smukke natur og de vilde dyr. Dog var det lige lidt for meget af det gode, da hun en nat valgte at gå alene ud fra sit telt og nær var blevet jagtet af en hanelefant, hvis det ikke havde været for en zebraflok der advarede hende. Malene forlod ikke sit telt resten af natten.