Spring til indhold
Mød
Maria Ellegaard Møller - Advice A/S

Advisor

Maria Ellegaard Møller

+45 27 37 52 88

Maria er på den ene side en topstruktureret projektleder, der kan skabe orden i kaos og få alle ender til at mødes. På den anden side er hun vild med at brainstorme på gode ideer, kreative koncepter og sjove gimmicks. Hun elsker originale ideer, der sætter gang i samtaler – og i det hele taget at få mennesker til at føle og opleve noget nyt eller anderledes.

Hun holder sig opdateret på trends og tendenser og har fingeren på pulsen, når det kommer til digitale/sociale medier, film/tv og i det hele taget almen popkultur – hvilket kommer hende til gode i arbejdet med influencers.

Maria har en kandidat i It og Læring og er også uddannet folkeskolelærer, hvilket kommer til udtryk i hendes forkærlighed for sprog og til tider ordkløveri, hendes store tålmodighed og pædagogiske tilgang til både kunder og kolleger. Derudover har Maria en baggrund fra mediebureau og Danmarks Radio.

Bonusinfo: Maria har indført #pinkonsdag på flere arbejdspladser gennem de seneste år. Hun påstår, at det har fået selv de mest formelle direktører til at møde op i pink skjorter.

LinkedIn