Spring til indhold
Mød

Director

Maria Rasmussen

+45 31 31 16 81

Maria har i mere end ti år arbejdet med kommunikation og strategisk rådgivning. Hos Advice arbejder Maria både med corporate og kommercielle kunder i hverdagen, og kan skabe den unikke balance mellem agenda setting og de pressestrategiske muligheder.

Hun har lavet PR- og kommunikationsstrategier for en række store private virksomheder, offentlige institutioner og medlemsorganisationer og har hjulpet disse kunder med at opnå den ideelle position og taletid i medierne.

Dertil er hun også ansvarlig, når husets kunder skal have hjælp til at håndtere kritiske henvendelser fra journalister samt for mere pro aktiv forberedelse af ledere og medarbejdere i forhold til at kommunikere både internt i organisationen og i forhold til interessenter og medier.

Maria har tidligere haft ansvar for Markedskommunikation hos kommunikationsbureauerne Primetime og Mannov. Hun har en kandidatgrad inden for kommunikation og er derudover uddannet i socialvidenskab.

Bonus info: Som mor til tre piger i alderen fra 1 til 13 år er tiden knap, men når Maria får hul i kalenderen, har hun planer om, at åbne sin egen biograf. Stay Tuned!