Spring til indhold
Mød
Mark Mikael Müller - Chief Creative - Creative - Advice A/S

Creative Director

Mark Mikael Müller

+45 26 17 01 17

Mark udvikler kreative strategier og koncepter og har siden start 00’erne forvandlet komplekse problemstillinger til enkle budskaber og engagerede brand oplevelser. Han arbejder kompromisløst på at gøre kommunikation levende ved hele tiden at udforske de indsigter, der styrer den menneskelige adfærd, så forbrugeren kan se sig selv i kommunikationen og dele den med omverden.

Mark mener, at brands skal kunne spejle sig det samfund, de er en del af. Og han synes, at reklame er bedst, når det ikke føles som reklame, men som noget, der giver mening, underholdning og værdi for mennesker, forretning og brand. Derfor er han evigt nysgerrig på nye fortælleformer, medieplatforme og kulturelle strømninger.

Bonusinfo: Privat er Mark gift med dyrlægen Anna og sammen har de to drenge og bor i Sorgenfri. Mark spiller et par gange om måneden instrumental syrerock i et beskidt øvelokale på Nørrebro i det naive håb om, at der måske alligevel en dag er en verdensomspændende rockstjernekarriere, der skal leves ud.

LinkedIn